Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Ειδήσεις επιχείρησης
Ningbo Anyo Import & Export Co., Ltd.

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα Προϊόνταπαθητικά ηλεκτρονικά συστατικά

Παθητική υπηρεσία σταθεροποίησης προμηθευτών ηλεκτρονικών τμημάτων ANYO για το χρόνο αποταμίευσης

Κίνα Ningbo Anyo Import & Export Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Ningbo Anyo Import & Export Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Ο χρόνος πετά μακριά, θυμάται τον πρώτο χρόνο που συναντηθήκαμε σε Ningbo το έτος 2005. Είμαι τόσο ευχαριστημένος από σας και την ομάδα σας. Οι ευχαριστίες για την υποστήριξή σας και αναμείνετε με ενδιαφέρον τα επόμενα έτη από κοινού.

—— Vergili του κ. Halit

Από το συνεργάτη στο φίλο, μου δίνετε πάντα την έκπληξη για τα αγαθά και τις υπηρεσίες σας. Το εκτιμάμε τόσο πολύ. Επ'ευκαιρία η παστωμένη σάλτσα ψαριών είναι τόσο συμπαθητική. Είμαι γεμάτος αυτοπεποίθηση των δεξιοτήτων μαγειρέματός μου πάλι. Όχι ξέχασε την καυτή ημερομηνία δοχείων την επόμενη φορά.

—— Κα Nathalie Kruse

Είμαι Online Chat Now

Παθητική υπηρεσία σταθεροποίησης προμηθευτών ηλεκτρονικών τμημάτων ANYO για το χρόνο αποταμίευσης

ANYO Passive Electronic Components Vendor Consolidation Service For Saving Time
ANYO Passive Electronic Components Vendor Consolidation Service For Saving Time ANYO Passive Electronic Components Vendor Consolidation Service For Saving Time

Μεγάλες Εικόνας :  Παθητική υπηρεσία σταθεροποίησης προμηθευτών ηλεκτρονικών τμημάτων ANYO για το χρόνο αποταμίευσης

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ANYO
Αριθμό μοντέλου: Νέα υπηρεσία

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 5000pcs
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Προσαρμοσμένο χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 8-10 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 50000pcs ανά ημέρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Άλλο όνομα: Σταθεροποίηση προμηθευτών Άλλη υπηρεσία: Σταθεροποίηση φορτίου
Νέα υπηρεσία: Σταθεροποίηση φορτίου αγαθά: Ηλεκτρονικά συστατικά
Άλλα αγαθά: Μην περιλήφθείτε Qty των προμηθευτών: ΟΧΙ Limited
Υψηλό φως:

smd αντιστάτης τσιπ

,

Αισθητήρας κινήσεων Pir

Υπηρεσία σταθεροποίησης προμηθευτών για τα παθητικά ηλεκτρονικά συστατικά

 

Η υπηρεσία σταθεροποίησης προμηθευτών είναι μια προστιθεμένης αξίας υπηρεσία που παρέχεται από ANYO στο οποίο διάφορες αποστολές συνδυάζονται και στέλνονται ως ενιαία αποστολή για να ωφεληθούν από το καλύτερο ποσοστό ναυτιλίας.

 

Κατά παράκληση ενός από τον πελάτη μας, ένας σημαντικός διανομέας ηλεκτρονικών συστατικών στην Τουρκία, ANYO συμφωνήσαμε με το συνεργάτη και βοηθάμε την επιχείρηση σε μια σημαντική προσπάθεια σταθεροποίησης προμηθευτών. Υπήρξαν πολλαπλάσιοι λόγοι που αναφέρθηκαν για τη συνέχιση αυτής της προσπάθειας, αλλά η συντήρηση και τα κόστη εργασίας ήταν μεταξύ των αρχικών παραγόντων.

 

Με την κίνηση της καθημερινής διαχείρισης πάνω από 40 προμηθευτών προς ANYO, ο πελάτης ανακουφίστηκε του δαπανηρού φορτίου των καθημερινών ανησυχιών επεξεργασίας και διαχείρισης.

 

Παθητική υπηρεσία σταθεροποίησης προμηθευτών ηλεκτρονικών τμημάτων ANYO για το χρόνο αποταμίευσης 0

 

Περιγραφή:

Η σταθεροποίηση προμηθευτών είναι μια διοικητική στρατηγική αλυσιδών εφοδιασμού που ευθυγραμμίζει με το κοινό στόχο της προμήθειας, μείωση του κόστους. Περιλαμβάνει τη μείωση του αριθμού των προμηθευτών που μια επιχείρηση κάνει επιχειρήσεις με, πιστεύοντας ότι η σταθεροποίηση προμηθευτών είναι οικονομικώς αποδοτική και βελτιώνει τη λειτουργική αποδοτικότητα.

 

Η σταθεροποίηση προμηθευτών δίνει τις επιχειρήσεις που οι οικονομίες κλίμακας στις χαμηλότερες δαπάνες προμήθειας, διοίκησης και παράδοσης, βελτιώνουν την ποιότητα προμηθευτών, μετριάζουν τους κινδύνους και ενισχύουν τις συμφωνίες ανεφοδιασμού. Είναι μια συνεχής διαδικασία και μια που παράγει τις σημαντικές μειώσεις του κόστους.

 

Επιλέξτε να προμηθεύσετε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες από μια μικρή ομάδα των εμπιστευμένων προμηθευτών επιτρέπουν στις επιχειρήσεις για να χτίσουν τις ισχυρότερες και συνεταιριστικότερες σχέσεις με τους προμηθευτές, το οποίο μεταφράζει συχνά στις καλύτερες επιχειρησιακές εκβάσεις. Η σταθεροποίηση προμηθευτών επιφέρει επίσης τη μειωμένα προμήθεια και τα έξοδα λειτουργίας και τις μαλακές δαπάνες. Αυτές οι εκβάσεις όχι μόνο οδηγούν στη εξοικονόμηση κόστους στη διαχείριση αλυσιδών εφοδιασμού, αλλά περιλαμβάνουν έναν πλήθο άλλος συν τα σημεία. Κατά πραγματοποίηση της σταθεροποίησης προμηθευτών, όχι μόνο είναι τη σημαντικό να επιλεχτούν οι ποιοτικοί προμηθευτές, αλλά και οι προμηθευτές που είναι ιδανικά, ο πιό κοντά στη βάση λειτουργίας σας. Αυτό είναι επειδή οι μαζικές διαταγές μεταφράζουν στις υψηλότερες δαπάνες καταλόγων, οι οποίες μπορούν να φάνε στα μικτά κέρδη των επιχειρήσεών σας σημαντικά. Μπορείτε να χαμηλώσετε τις δαπάνες φορτίου με τη ναυτιλία στους μεγαλύτερους όγκους, η οποία μειώνει συνεπώς το κόστος πωλημένου του αγαθά (COGS), με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας το μικτό κέρδος σας στις πωλήσεις. Εντούτοις, οι χαμηλότερες δαπάνες φορτίου είναι όχι μόνο για την αγορά περισσότερο από μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να κρατήσετε. Μάλλον, είναι για την επίτευξη εκείνης της λεπτής ισορροπίας μεταξύ των όγκων προμήθειας και της διαχείρισης καταλόγων, η οποία είναι ένα μεγάλο μέρος της διαχείρισης αλυσιδών εφοδιασμού.

 

Αυτό που είναι μαλακές δαπάνες;:

 

Οι σκληρές δαπάνες από τις αγορές προϊόντων είναι προφανείς και ευκολότερες να μετρήσουν, όντας άμεσες δαπάνες στις οποίες μπορούμε να βάλουμε μια τιμή. Αφ' ετέρου, μαλακές δαπάνες όπως η εξοικονόμηση κόστους από την πληρωμή λιγότερων λογαριασμών και τη διαχείριση λιγότερων προμηθευτών – αν και άυλες – μπορεί να έχει το σημαντικό αντίκτυπο στην επιχείρησή σας και πρέπει να λάβει υπόψη επίσης.

 

Κατά την εξέταση της σταθεροποίησης προμηθευτών, σκεφτείτε τη μείωση της βάσης προμηθευτών σας σε έναν επίλεκτο λίγοι. Επιλέξτε έναν προμηθευτή που θα βοηθήσει να μειώσει τις δαπάνες αλυσιδών εφοδιασμού μέσω των τυποποιημένων διαδικασιών. Επιλέξτε μια πλατφόρμα ότι ποιοτικά στοιχεία δυνάμεων για να σας βοηθήσετε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις για την οργανωτική επιτυχία. ANYO είναι εδώ.

 

Παθητική υπηρεσία σταθεροποίησης προμηθευτών ηλεκτρονικών τμημάτων ANYO για το χρόνο αποταμίευσης 1

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Ningbo Anyo Import & Export Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Roy Zhang

Τηλ.:: 86 574 56807757

Φαξ: 86-574-55844980

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα